Zomer in eigen huis: tips, ideeën en inspiratie!

Ondanks dat het weer nog even op zicht laat wachten, is het alweer zomer! ’s Avonds is het weer lekker lang licht, genoeg tijd dus om aan de slag te gaan in en rondom het huis. Van tips, tot klusinspiratie en zomerse items, je leest het allemaal in deze blog! Zo heb jij genoeg inspiratie om je te vermaken deze zomer. Tijd om je huis op te frissen en gezellig te maken!

banner blog quarantaine

1. Een nieuwe indeling

Probeer eens iets nieuws. Verplaats de kast en ruil de bank om met die leuke fauteuil. Zelfs je lamp een andere plek geven kan al verschil maken. Geheel kosteloos en het kan je interieur een hele andere uitstraling geven!

eetset_aanbieding

Ben je toch wel echt toe aan nieuwe (eetkamer) meubels, maar steek je hier liever niet al te veel geld in? Wij hebben speciaal voor jullie een te gekke combideal! Deze combideal bevat een mango eettafel met stoer metalen poot en 4 Lemar eetkamerstoelen!  Dit allemaal van €1295,- voor maar liefst €595,-! Wees er snel bij, want op = op. Shop je nieuwe eetkamerset hier!

thumbnail_mars_fauteuil-2_1

2. Lekker klussen!

Dit jaar geen vakantie naar de zon maar een klus vakantie? Dan is het nu de gelegenheid om lekker thuis aan de slag te gaan! Pak je dit het liefst klein aan? Werk dan bijvoorbeeld die ene beschadigde plint bij waar je al tijden tegenaan kijkt. Of lees gauw verder bij punt 3.

Heb je wel tijd en zin in een iets groter een klusje? Geef je interieur een nieuwe kleur! Je ruimte wordt gelijk een andere wereld in geblazen met een frisse uitstraling.

En wat dacht je van een leuke twist op de muur? Met de patroonrollers en verf van Pure & Original krijgt jouw muur een originele uitstraling! Of je nou een krokodillen, giraffe of steenprint wilt, het kan allemaal met verf! Bekijk deze afbeelding hiernaast eens. Hoe gaaf is dat? Benieuwd hoe je dit doet? Bekijk dan onze YouTube tutorial.

3. Een nieuw begin

Zijn jouw kasten wel toe aan een (schoonmaak) beurt? Geef je (houten) kast een onderhoudsbeurtje met wax of blaas je houten kast een nieuw leven in met een nieuw laagje beits! Onze waterbeits is gemakkelijk aan te brengen en geschikt om onbewerkt hout een nieuwe kleur te geven.

waterbeits-2_1

Ga alle vakken en lades door, gebruik je alles nog? Gooi weg wat je niet meer nodig hebt en richt je kast opnieuw in. Sorteer spullen bijvoorbeeld op categorie. Is jouw kast een open kast met verschillende accessoires? Style hem met (nieuwe) leuke items. Print leuke foto’s of teksten uit, lijst deze in en maak je kast persoonlijk.

Ben je van plan om je boekenkast aan te pakken? Laat hem weer tot leven komen door de boeken op kleur te sorteren. Neem hem vervolgens af met een doekje om het af te maken.

Je kasten een beurt geven kost misschien even wat tijd, maar het resultaat is verbluffend! Nog een reden om het te doen: het geeft je een super goed gevoel, door schoonmaken en opruimen creëer je rust in je hoofd. Je bent immers super productief bezig geweest! Ze zeggen niks voor niks: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

4. Accessoires

Is je interieur wel toe aan een andere uitstraling, maar ben je hier liever niet al te veel tijd en energie voor kwijt? Met andere accessoires kom je al een heel eind! Denk aan nieuwe kussentjes voor op de bank, of een nieuwe vaas met een prachtige bos bloemen. Heb je een leuk dienblad? Zet hem eens op tafel en richt hem in met leuke spulletjes. Denk aan plantjes, leuke hangers of waxinelichtjes voor extra sfeer.

Speciaal voor jullie hebben wij onze top 3 favoriete zomerse items op een rijtje gezet:

1. Yankee candle geurkaarsen

Vanaf €12,95

Ken jij de geurkaarsen van Yankee Candle al? De Yankee Candle geurkaarsen zijn verkrijgbaar vanaf 30 branduren tot maarliefst 150 branduren, en de keuze in geuren is enorm!

Wil jij ondanks dit druilerige weer toch de zomer in huis halen? Scoor dan nu de Yankee Candle geurkaarsen van onze zomercollectie, waar je 20% korting op elke kaars uit deze collectie ontvangt!

ky4417_1

2. Windlicht

€12,45

Dit windlicht is lekker zomers en super sfeervol! Ideaal voor de donkere zomeravonden. Combineer hem met zijn grotere versie voor een speels effect. Leuk voor binnen en buiten!

3. Velvet kussen

€18,50

Dit oranje velvet kussen kan overal een mooie, kleurrijke toevoeging zijn door de ronde vorm. De plooi en de knoop zorgen voor een sierlijke afwerking. Het kussen is heerlijk zacht door de dikke vulling en velours stof.  Combineer hem met verschillende groottes voor een leuk effect.

Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie opgedaan om thuis aan de slag te gaan. Onze winkel is geopend met gepaste maatregelen, je bent dus nog van harte welkom om langs te komen! Lees wel onze maatregelen hier nog even na voor je op bezoek komt. Liever vanuit huis winkelen? Dat is geen probleem. Neem dan een kijkje op onze webshop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s