Haal de lente in huis!

De avonden worden langer, de zon begint weer te schijnen, hier en daar komt er een vrolijk bloemetje tevoorschijn… De lente is er! Niks is fijner dan een heerlijk fris huis met een fijn lente sfeertje. Benieuwd hoe je die lente sfeer ook naar jouw interieur kunt vertalen? Lees dan snel verder!

Sturen naar Rosanne 2 (1 van 1)

Een fleurige muur

Wist je dat een andere kleur of print op de muur al zorgt voor een hele andere uitstraling? Ga voor een lekker fris kleurtje of een zacht pastel tintje. Wil je nog meer karakter? Kies dan een behang uit met een mooie bloemenprint.

sc-002_1

1. Behangcirkel Royal blue flowers

Deze blauwe bloemen van KEK Amsterdam zorgen voor het beetje kleur dat jouw muur verdiend deze lente! Wist je dat de behangcirkels zijn ook nog eens super makkelijk en snel aan te brengen zijn?! Geen gedoe met behang tafels, super handig dus! Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan hier onze blog over het aanbrengen van behangcirkels.

fk1735_1

2. Wanddoek bloemen

Vind je behang toch iets te permanent? Een wanddoek zoals deze met een fijne print en kleuren zorgt voor een perfect lente statement in huis! Tip: voor de afwisseling kan je het wanddoek gemakkelijk vervangen voor een ander. Leuk voor elk seizoen!

Vrolijke accessoires

Kleurrijke en lente-proof accessoires zijn echt een must-have voor een lente interieur! Denk aan pastelkleurige vazen en kussens, maar ook frisse blauwe en groene accessoires geven een echt lente gevoel. Budget-proof en ook nog eens super sfeervol!

kh1778

1. Bloemen kussen

Dit kussentje in de vorm van een bloem is niet alleen super schattig, hij past ook nog eens perfect in jouw lente interieur! Kussens zijn één van de makkelijkste manieren om kleur aan te brengen in huis. Ga voor een fris kleurtje of kies een vrolijk motiefje.

kh1769

2. Velvet konijn

Dit konijntje is een toppertje voor deze lente. Wie wil hem nou niet? Vrolijke items voor op tafel, in de kast of in je wandrekje zijn simpele manieren om details aan te brengen in jouw interieur. Small things matter!bz2738

3. Kunstbloem

Misschien iets te voor de hand liggend, maar kan zeker niet ontbreken in een lente interieur: bloemen! Onze bloemen kunnen de hele lente blijven staan, hoe ideaal is dat? Deze kunstbloemen zijn haast niet van echt te onderscheiden. Het lijkt net alsof je een echte bos bloemen op tafel hebt staan!

Lente geur

Wat is lente zonder de geur van lentebloemen en vers gemaaid gras? Niets is lekkerder dan thuiskomen in een huis waar het ruikt naar jouw favoriete bloemen! Er zijn veel manieren om je huis een lekker geurtje te geven: geurkaarsen, geurstokjes of geurzakjes. Onze favoriet: een geurbrander van Maison Berger.

Maison Berger heeft voor elk seizoen verschillende geuren. Het ideale aan deze geurbrander is dat het niet alleen zorgt voor een lekkere geur in huis, het haalt ook nog eens alle nare luchtjes weg!

ovaal-lampe-berger-giftset-front

Ben je benieuwd naar de werking van de Maison Berger geurbrander? Lees dan hier de blog of bekijk ons filmpje.

Maison Berger geurbrander starterspakket

Een eerste kennismaking aangaan met Maison Berger?Het starterspakket van Maison Berger bevat een geurbrander en twee huisparfums van 250ml. Alles wat jij nodig hebt om jouw huis lekker te laten ruiken!

Maison berger heeft een enorm breed assortiment aan geuren, waardoor een keuze maken lastig kan zijn. We’ve got your back! Wij hebben onze drie favoriete voorjaarsgeuren voor jou op een rijtje gezet:

115065_parfum_rl500_parischic_b_1

1. Paris Chic

Onze all-time favorite: Paris Chic. Deze subtiele geur is een boeket van frisse, bloemige en moderne noten. Haal de rozentuin van de Tuilerieën in huis met Paris Chic!115186_parfum_rl500_linfleurs_b_1

2. Linen Blossom

Haal een lichte, frisse lente geur in huis met Linen Blossom! Deze zachte en bloemige huisparfum met onder andere appel, jasmijn en muskus is hét ultieme lente geur!

115080_parfum_rl500_amourhibis_b_1

3. Hibiscus Love

Liever een zacht zoete geur? Hibiscus love is een fruitig, bloemig en fris luchtje. De geur van zowel hibiscus en amber, als musk en appel maakt jouw huis een echt lente huis!

Dit zijn onze tips om jouw huis klaar te maken voor de lente. Wil je nog meer lente inspiratie op doen? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel. Onze winkel is geopend, echter treffen wij wel verschillende maatregelen in verband met het Corona virus (COVID-19). Neem voordat je langs komt even onze maatregelen door. Je kunt ons vinden te Zuiderzeestraatweg 220 in Oldebroek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s