Actie: dit nieuwe product van Yankee Candle wil je hebben!

Als je bekend bent met geurkaarsen heb je vast weleens van Yankee Candle gehoord. Misschien ken je het merk ook wel door onze eerdere Yankee Candle blog. Yankee Candle komt oorspronkelijk uit Amerika, maar is tegenwoordig steeds vaker te vinden in Nederlandse winkels. De uitzonderlijk lekkere geuren en goede kwaliteit is iets wat Yankee Candle kenmerkt als merk. De kaarsen zijn duurzaam, stijlvol (tja.. het oog wil ook wat) en met hun uitgebreide collectie aan geuren is er voor ieder wat wils!

banner_yankee_candleskopie

Nieuw: Charming Scents autoparfum

Yankee Candle houdt het niet alleen bij de beste geurkaarsen: Ze hebben ook een nieuw product toevoegt aan hun Yankee Candle collectie. De Charming Scents autoparfum! Neem de lekkere geur die je in huis hebt mee naar de auto. Hoe fijn is het om je auto in te kunnen stappen met het gevoel van thuiskomen? De Charming Scents autoparfum voorziet jouw auto maar liefst 4 weken lang van een lekkere geur!

Waar bestaat de Charming Scents collectie uit?

Starterspakketblackcherry-2

Het Charming Scents starterspakket beschikt over alles wat je nodig hebt om je auto lekker te laten ruiken! Dit pakket beschikt over één geurdiffuser, een navulling én een charm (met het logo van Yankee Candle). Op dit moment hebben we vier starterspakketten in de volgende geuren: Black Cherry, Clean Cotton, Midsummer’s Night en Fluffy Towels.

pink-sands

Navulling

Is de geur nu na ruim vier weken opgeraakt? Je hoeft nu geen nieuwe set te kopen, met een nieuwe navulling kan je gewoon weer genieten van die lekkere geur in je auto! Wil je liever een andere geur proberen? Dat kan, de keuze is reuze!

mosaiec_1-2

Charm

Naast de lekkere geur, heeft de Charming Scents collectie ook diverse charms. Dit zijn leuke bedels die je gemakkelijk bevestigd aan de autoparfum. Zo kan je op een decoratieve manier de langdurige geur in je auto behouden!

Al enthousiast? Speciaal voor jullie hebben wij nu een nieuwe actie lopen omtrent de Charming Scents autoparfum! Deze actie is geldig in onze winkel én webshop.* zolang de voorraad strekt.

Charming Scents Square Locket & Cupcake Charm PortraitkopieActie: Gratis charm bij aanschaf van een Charming Scents starterspakket

Ben je al om van de Charming Scents collectie en sta je op het punt een starterspakket aan te schaffen? Goed nieuws! Je krijgt er bij ons nu een gratis charm (€5,98) naar keuze bij!

Wil je online profiteren van deze actie? Voeg een Charming Scents starterspakket toe aan je winkelmand en er zal automatisch een pop-up tevoorschijn komen. Klik hierop, en kies je gratis geschenk uit. De prijs wordt automatisch verrekend als je een keuze hebt gemaakt!

Shop alle Yankee Candle producten hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s