Het betere zitwerk: De relaxfauteuil

Ga er maar eens goed voor zitten, want hierna zal geen enkele stoel meer hetzelfde zijn! Een fauteuil is een must-have voor jou en je huis. Gelukkig heeft de fauteuil van deze tijd een metamorfose ondergaan, en hebben ze dus echt niet meer het stoffige imago zoals je die luie stoel van je opa herinnerd. Daarnaast wordt het relaxen met de technologie en de vooruitgang in de meubelindustrie van deze tijd tot een iets hoger niveau getild!

Je eigen plekje

Wat is er nou lekkerder dan thuiskomen na een vermoeide dag en vervolgens heerlijk in je eigen stoel te ploffen?! Het voordeel van een fauteuil ten opzichte van een bank is dat je bij een relaxstoel de juiste houding aanneemt. Op een bank ga je al gauw onderuitgezakt liggen, wat erg slecht is voor je rug.

Languit kunnen liggen

Geen ontspanning zonder heerlijk languit te liggen? Gelukkig is het aanbod in hockers reuze! Met een poef of hocker voor je fauteuil kom je ook helemaal in de relaxmodus: benen omhoog, boekje erbij en relaxen maar! Ga je voor één geheel met een hocker van dezelfde serie als je fauteuil, of toch liever voor een mix en match? Ga dan juist voor een totaal andere stijl dan jouw fauteuil! Durf jij het aan?

Verstelbaarheid

Wat comfort betreft is een elektrisch verstelbare fauteuil toch wel de crème de la crème. Met één druk op de knop maak je van je zitmeubel jouw persoonlijke comfortzone. Zo’n relaxfauteuil is elektrisch verstelbaar met accu. Kies je voor een verstelbare rugleuning, of wil je dat jouw benen ook in een ontspannen positie gemanoeuvreerd kunnen worden? De rug- en het relaxgedeelte zijn afzonderlijk van elkaar te verstellen. Ook is het bij sommige fauteuils mogelijk om er een hoofdkussen bij te bestellen voor het optimale comfort.

Daarnaast zijn er ook handmatig verstelbare fauteuils beschikbaar. Deze fauteuils kun je handmatig in jouw favoriete stand brengen. Het hangt van de fauteuil af of er alleen een verstelbare functie is voor de rugleuning, of dat ook het voetengedeelte handmatig versteld kan worden.

Draaibaar

Op zoek naar het fijne van een fauteuil én dan ook nog kunnen draaien zoals op een bureaustoel? Dat moet wel de beste uitvinding ooit zijn!  Helemaal handig is zo’n draaifauteuil als de stoel in het midden van een ruimte staat, tussen twee leefgebieden in.

Stoer leder of zacht stof

Ben jij op zoek naar een stoere fauteuil die een moderne en luxueuze uitstraling aan je interieur geeft? Bekijk dan eens een van onze leder fauteuils. De keuze is reuze, van verschillende kleuren tot leder in krokodillen print.

Samengesteld leer is een een combinatie van leer met microvezel. Het leder is geheel geïmpregneerd en zeer onderhoudsvriendelijk. Het materiaal heeft een uitstraling van leer en voelt glad en zacht aan. Een perfecte oplossing indien u fauteuils in leer te koud en/of te duur vindt!  

Daarnaast is er ook keuze uit zachte stoffen, zoals bijvoorbeeld velvet, de trend van deze tijd! Een bank toch net iets té gedurfd in een velvet stofje? Dan is een fauteuil in velvet ideaal. Daarnaast voelt de zachte stof ook warm en vertrouwend aan.

Kortom voor ieder wat wils en ook verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Een paar handige tips

• Zorg dat de voeten op de grond kunnen staan; bij een te hoge stoel is er kans op kramp of slapende benen.
• De zitting mag niet te lang zijn; als het knelt in de knieholte is dat slecht voor de doorbloeding
• Kom proef zitten! In een relaxfauteuil moet je ook echt kunnen ontspannen. Kies verschillende fauteuils om de juiste houding en stand te bepalen om erachter te komen welke fauteuil het meest comfortabel is en bij jou past.

Welke fauteuil is jouw favoriet?!

Fauteuil Bundy
€395,-

Fauteuil Bundy is een hip model met ook een vintage uitstraling. De armen zijn van stevig bakeliet en voor de bekleding kan gekozen worden tussen stof en leder. Verder is het model afgewerkt met metalen armleuningen en poten. 

Fauteuil Betty
€349,-

Fauteuil Betty is een heerlijke ronde en zachte fauteuil om in te zitten. Deze velvet gestoffeerde fauteuil is leverbaar in de kleuren: blauw, oker, groen of antraciet. 

Relaxfauteuil Dani
€1.978,

De Dani draaifauteuil heeft een relaxfunctie, standaard elektrisch verstelbaar. De rug- en relaxgedeelte zijn afzonderlijk van elkaar te verstellen. Ook is het mogelijk om er een hoofdkussen bij te bestellen. De rugleuning zelf is handmatig te verstellen naar voren (vooral in ligstand prettig). 

Fauteuil Bone
€299,-

Een echte topper in onze collectie is de Bone fauteuil. Dit is een draaifautuil die leverbaar is in 3 kleuren: cognac en antraciet en olive. Met een sterke kwaliteit microvezel stof is deze stoel goed te onderhouden. Op de zitting zit een zacht kussen waardoor deze fauteuil ook heerlijk zit! Daarnaast is er ook een fauteuil Bone mét armleuning beschikbaar.

Fauteuil Hakim
€878,

Hakim is een heerlijk zittende draaifauteuil! Deze is bekleed met een kwalitatief sterke leder. Mocht je niet van leer houden is het ook mogelijk om de stoel met stof te bekleden. De voet is van metaal. Eventueel ook leverbaar met bijpassende hocker.

Net zo enthousiast als wij geworden van de verschillende fauteuils, en vraag je je misschien af hoe de fauteuils in het echt zitten? Kom in dit geval gerust langs in onze winkel. Is Oldebroek iets te ver? Via onze online webshop kan je alle fauteuils ook heel gemakkelijk bekijken en bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s