Inspo | Behang: een onmisbaar meubelstuk in je huis

Natuurlijk zijn glad gestucte wanden met een kleurtje ook mooi, maar wil je toch net iets meer pit in je huis? Met de prachtige collectie behang van KEK Amsterdam – op één of meerdere muren – maak je een interieur pas echt af! En ik zal je garanderen, met het behang weet je zeker dat jouw ruimte tot leven wordt gebracht!

Dit vliesbehang heeft een matte afwerking en is vele malen sterker dan gewoon behang. Daarnaast is het super makkelijk, want je kunt de lijm zo op de muur smeren. De behangtafels zijn dus verleden tijd! Ook is het met water afneembaar en dus makkelijk schoon te maken. Het behang is verkrijgbaar in 3 verschillende breedte maten: 198,40 cm, 292,20 cm of 389,60 cm bij een hoogte van 280 cm. Al met al een super snelle manier om je kamer te veranderen en geef je met een kleine verandering je interieur een grote boost!

Daarnaast is er nog veel meer keuze! Liever een terugkomend patroontje als behang? Het patroonbehang bestaat doorgaans uit 2 of 3 vaste banen van elk 48,70 cm breed bij 280 cm hoog per rol. Let op dat je voldoende rollen in één keer bestelt. In verband met het printproces kunnen de kleuren per levering namelijk iets afwijken. Bij twijfel kun je beter een extra rol (2 banen) bestellen. Dan weet je zeker dat je goed uitkomt met aantal banen!

Een hele wand vol met een print toch net iets te gedurfd? Gelukkig zijn er ook behangpanelen. Deze panelen kan je vergelijken met een groot schilderij. Heel gaaf bijvoorbeeld op een overgebleven stukje muur in de woonkamer. Daarnaast hoef je niet de hele muur te behangen. Kies er een bijpassende verfkleur bij voor de achterwand en je hebt een echte eye-catcher in je huis hangen. Daarnaast is het ook nog eens leuk om op een regenachtige zondag middag te doen; binnen 30 minuten kunnen de kant en klare stroken al aangebracht worden!

Helemaal trendy deze tijd is een grote behangcirkel op een wand. Heb je geen zin om te schilderen en wil je niet je hele muur gebruiken? Dan is een mooie behangcirkel de perfecte oplossing. De meeste behangcirkels zijn verkrijgbaar in 3 maten: ø190 cm, ø142,50 cm en ø237,50 cm. Deze worden geleverd in 3,4 of 5 behangbanen, afhankelijk van de grootte. Gaaf voor boven je bed, in de hal of het kleine hoekje waar je geen oplossing voor weet om meer sfeer te geven!

Net zo enthousiast als ons geworden van de verschillende printjes behang, en vraag je je misschien af hoe je dit het best kan vertalen naar jouw ruimte, kamer of huis? Kom in dit geval gerust langs voor gratis advies in onze winkel. Is Oldebroek iets te ver? Via onze online webshop kan je de KEK Amsterdam behang ook heel gemakkelijk bekijken en bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s