5 Tips | Waarom kiezen voor een bartafel?

Is het jou ook opgevallen dat bartafels steeds populairder worden? Zowel in de horeca als in de Nederlandse eetkamers en keukens duiken bartafels steeds meer op. En dat is niet zo heel gek, want bartafels hebben super veel voordelen! Benieuwd welke dit zijn? Misschien durf jij na het lezen van deze blog jouw eettafel de deur uit te doen en in te ruilen voor een bartafel!

Multifunctioneel

Een bartafel in de kamer is een echte eye-catcher. Het is een echte plek waar mensen automatisch naartoe trekken en graag willen zijn. Daarnaast wordt de bartafel lopende de dag meerdere malen gebruik. ’s Ochtends vroeg de dag lekker beginnen met je krantje en een kop koffie aan de bartafel, kijkend op de tuin. Even geen tijd voor een uitgebreid ontbijt? Dan zul je merken dat de barkrukken al gauw overgeslagen wordt, maar je toch wel automatisch aan de bartafel gaat staan. Vanuit huis werken, tekenen of de administratie doen kan ook prima aan de bartafel. Tot slot is de bartafel een super gezellige plaats om te borrelen met vrienden, en maakt de tafel feestjes een stuk gebruikelijker als dat een lage eettafel zou doen. Heb je een keer geen vrienden over de vloer? Zet een mooie bos bloemen op het tafelblad en hij gaat als een kameleon op in de rest van je inrichting.

Compact

In vergelijking tot de meeste eettafels zijn bartafels veel compacter. Het sfeertje gezellig knus bij elkaar dineren past helemaal bij dit plaatje. Omdat de tafel ook nog eens hoog op zijn pootjes staat, zorgt een bartafel dus voor een veel ruimtelijker effect dan een lagere eettafel. De perfecte oplossing dus voor als je de ruimte in jouw woning efficiënt wilt gebruiken!

Scheidingswand

Als je twee ruimtes op een subtiele manier visueel wilt scheiden, is een bartafel een perfect middel! In vergelijking met een lage eettafel, is een bartafel hoger en zorgt dus voor meer lucht in de ruimte. Hierdoor kan je met de bartafel een natuurlijke afscheiding in je huis creëren.

Gezelligheid kent geen grenzen

Een bartafel zorgt voor een ontspannen maar ook vooral gezellige sfeer in huis. Het is erg belangrijk om een bartafel uit te zoeken die echt bij jou en je huis past. Kies je voor een ‘echte’ bar, waar je met je vrienden lekker aan kunt hangen tijdens het weekend, of kies je voor een stijlvol geheel met misschien wel een barkruk bank aan de ene zijde en 3 verschillende kleuren barstoelen aan de andere zijde?

Veel keuze

Bartafels zijn trendy,vernieuwend en passen heel goed in de interieurs die vandaag de dag erg populair zijn: industrieel en modern design. En wij zijn stiekem ook wel fan van de bartafels en stoelen! Dat zorgt er gelukkig ook voor dat je veel keuze hebt.

Ben jij net zo enthousiast geworden over barkrukken en stoelen als dat wij zijn? Het mooie is dat je de deur niet uit hoeft om je bar met bijpassende stoelen in huis te halen. Met een paar klikken geef je je bestelling via onze online shop door en brengen wij jouw eigen bartafel of stoelen bij je thuis! Toch liever de barkrukken en tafels in het echt bekijken? Geen probleem! Je kunt ons vinden aan de Zuiderzeestraatweg 220, 8096 CH te Oldebroek, DKW Woonvision.

Een bartafel als eettafel, durf jij het aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s