5 Tips | Gekleurde velvet poefjes

Op zoek naar een meubel die de kale hoek weer sfeervol opvult? Of wat dacht je van het voetenbank of bijzettafeltje welke zo gemist is in de woonkamer? Dan ben jij opzoek naar een leuk poefje! De poef is momenteel een echte musthave in het interieur en het is zeker een blijvertje! Niet alleen zacht en decoratief, maar ook functioneel en stylish!

Heb jij al een poefje in huis, en hoe gebruik jij hem? Hieronder 5 handige tips voor het gebruiken van een poef waaraan jij misschien nog niet had gedacht!

Handige opbergruimte

Deze te gekke poef is in een hip jasje gestoken en bekleed met een mooie velvet stof. De franjes aan de onderkant maken de poef helemaal af. Daarnaast is deze poef ook erg functioneel; de poef heeft een afneembare deksel, waardoor je al je spullen in de poef kwijt kunt! Ideaal voor naast de bank of een leeg hoekje. De poef wordt geleverd in een set van 3 verschillende groottes, en is in in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Sfeervol bijzettafeltje

Hij is handig bij te schuiven waar nodig, neemt vrijwel geen ruimte in en is wél een ware eyecatcher. Het zwart metalen onderstel zorgt ervoor dat de poef hoog op zijn pootjes komt te staan en is daardoor ideaal te gebruiken als bijzettafeltje. Deze poef wordt geleverd in een set van 2 met de hoogtes 44cm en 33cm. De poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voetenbankje

Een poef is ook een ideale aanvulling op de bank! Niks is heerlijker als je voeten na een vermoeide dag rust te geven op een heerlijke poef. De stof van deze poefjes is erg zacht waardoor ze aangenaam zijn om je voeten op te leggen. Je voeten verdienen het allerbeste! Deze poef is 45 cm hoog en wordt geleverd in een set van 3 verschillende groottes. Ook deze poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Salontafel

De salontafel is onmisbaar in het interieur. Ze zijn terug te vinden in vrijwel iedere woning. Bij de salontafel wordt vaak alleen aan de woonkamer gedacht, maar een mooie salontafel kan natuurlijk ook het visitekaartje van de ontvangstruimte van een bedrijf of praktijk zijn. Deze poef heeft een diameter van 90cm (wat een ideale hoogte voor een salontafel is!) en is 50 cm hoog. Daarnaast wordt deze poef als set van 2 verkochten met een kleinere variant. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Mix and match

Enthousiast geworden van de poefjes? Voor welk doel of in welke ruimte je hem ook gebruikt, een poef biedt altijd uitkomst. We vinden het tegenwoordig veel leuker om regelmatig af te wisselen, nieuwe dingen te proberen en het net even anders te doen. De trend om meerdere salontafeltjes met elkaar te combineren sluit hier daarom perfect op aan. Naast het feit dat het super leuk is om gebruik te maken van meerdere salontafels, is het ook nog eens heel erg functioneel! Hoogtes en vormen zijn naast eenheid en contrast ook erg belangrijk. Dit zorgt voor een speels uiterlijk! Schuif het ene tafeltje net even iets onder het andere tafeltje om zo een mooi geheel te creëren.


Shop hier alle bovenstaande poefjes, of klik op de afbeelding om het specifieke poefje te winkelen! Heb je nog vragen betreft de poefjes? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Benieuwd hoe zacht en mooi deze poefjes zijn in het echt? Kom eens gezellig langs! Je kunt ons vinden aan de Zuiderzeestraatweg 220, 8096 CH te Oldebroek, DKW Woonvision

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s