Woontrends 2019-2020

Speciaal voor jou zetten we de woontrends nog een keer op een rijtje. Wij hebben een top 5 gemaakt van de woontrends en die licht ik graag uit door middel van deze blog! We hebben ook op ons Instagram kanaal een IGTV gemaakt van deze trends. Maar genoeg gepraat, let’s get into the trends…

In deze afbeelding zijn alle trends gebruikt!

TREND 1 | A TOUCH OF GOLD
Dit is misschien een trend van 2019-2020, maar eigenlijk al van de afgelopen tientallen jaren. Daarom ben ik er zo dol op! Het blijft een trend. En het leuke is, je kunt het op allerlei manieren toepassen in je eigen interieur. Bijvoorbeeld door middel van een gouden beeldje, een gouden kussen of een stoel met gouden poten. Ik ben groot fan van open kasten en rekken die je leuk kunt stylen met decoratie, zo kun je je interieur ook nog eens veranderen. In zulke meubels plaats ik dan graag gouden decoratie. Ben je nou benieuwd hoe dat eruit ziet? Check dan even de IGTV.

TREND 2 | VELVET
Het zal je denk ik niet verbazen dat velvet één van de woontrends is. Het is in het afgelopen jaar enorm populair geworden. De stof heeft een luxueuze uitstraling en het is lekker zacht. Ook de kleuren zijn vaak rijk van kleur. Ook voor deze trend geldt weer, je kunt het op allerlei manieren toepassen. Of je nou een bank van velvet, een kussen van velvet of een hanger van velvet in je interieur plaats of hangt. Hieronder zie je een afbeelding hoe wij velvet in de toiletruimte hebben gebruikt. Benieuwd naar meer decoratie voor in je toiletruimte? Check dan de vorige blog.

TREND 3 | NATUURLIJKE LOOK
Ja, exact! Hier heb ik het over die stoere leren banken en die houten tafels. Honderden formaten, soorten en modellen. Bij deze trend is er ook voor ieder een goed exemplaar te vinden. Gaat jouw voorkeur uit naar een modern interieur? Kies dan een tafel met een strak houten blad en een metalen, simpel onderstel. Gaat jouw voorkeur uit naar klassiek? Kies dan een tafel met een bewerkt, houten blad met een stel stoere, houten poten.

TREND 4 | ROND, RONDER, RONDST
Voordat we deze trend gaan bespreken wil ik je eerst een leuk wist-je-datje vertellen: wist je dat de cirkel meestal een veilig gevoel geeft? Door de krachtige vorm zonder scherpe randen is een cirkel de perfecte bescherming. In de symboliek staat de cirkel symbool voor oneindigheid, perfectie en volmaaktheid. Of dit wist-je-datje iets te maken heeft met het feit dat de ronde vorm een echte trend is, valt niet te bewijzen. Maar geef de volgende keer als je een tafel aanschaft de ronde tafelbladen ook een kans!

TREND 5 | BOTANISCH
De buitenlucht is goed voor je, dat is algemeen bekend. Dit kun je natuurlijk makkelijk naar binnen halen. De kleuren en rust uit de natuur kunnen veel doen voor je leefomgeving. Met planten, groentinten en natuurlijke patronen breng je in een handomdraai een botanische sfeer in huis. Ook een groene muur staat vaak ontzettend mooi!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s