5 tips | Toiletruimte inrichten

Hoi daar, wij krijgen de laatste tijd vaak de vraag; hoe richt ik mijn toiletruimte leuk in? We kunnen denk ik allemaal ‘amen’ zeggen op het feit dat de meeste toiletruimten er vaak een tikkeltje saai uitzien. En om nou die ruimte compleet te veranderen… Dit is gelukkig niet nodig! Want door wat kleine aanpassingen en de juiste decoratie zal jouw visite positief verrast zijn door jouw gezellige toilet! Daarom geef ik je 5 tips om van ‘het kleinste kamertje’ een toffe ruimte te maken.

Ben je even niet in de leesstemming? Wij hebben ook een video gemaakt. In deze video zie je hoe wij onze eigen toiletruimte hebben op gepimpt! Klik op de volgende link voor de video: https://www.youtube.com/watch?v=ZysDQ25JBHY

TIP 1 | RUIMTE BESPAREN
Het toilet wordt niet voor niets ‘het kleinste kamertje in het huis’ genoemd. Omdat je weinig oppervlak hebt om van alles neer te zetten raad ik je aan om gebruik te maken van rekjes. Dit staat niet alleen erg leuk, maar het is ook nog eens erg praktisch. Je kunt hier decoratie in kwijt, maar ook de toiletrollen en een doosje met je vrouwelijke spulletjes.

TIP 2 | JE VROUWELIJKE SPULLETJES
Ja dames, deze is speciaal voor jullie. (En mannen, ook in jullie toilet hoort stiekem zoiets te staan voor het vrouwelijke bezoek, haha) Maar als meiden onder elkaar kennen we het wel, je vrouwelijke spulletjes, waar berg je het op? Mijn tip is om in de stijl van de decoratie een mooi kistje of doosje te kopen waar je dit kunt opbergen. Zo blend het mooi weg in het geheel!

Vind jij dit nou een tof kistje? Shop hem hier: https://bit.ly/31sLZyW

TIP 3 | NARE LUCHTJES
Door middel van geurstokjes hoef jij je geen zorgen meer te maken voor de nare luchtjes in je toilet. De geurstokjes zijn ideaal voor de wc en je hoeft helemaal geen wc spray meer aan te schaffen. De geurstokjes doen namelijk al het werk voor je! Van alle nare-geurtjes-verwijder opties zijn de Maison Berger geuren mijn favoriet. Hier is een tijdje geleden een blog over geschreven en een uitleg video over gemaakt. Check it out!

TIP 4 | DE TREND VAN NU
Ja, je hebt zelfs trends wat betreft de inrichting van je toilet. Nu is dit geen trend die een paar weken stand houdt om vervolgens afscheid van ons te nemen. Dit is een tijdloze trend. Namelijk.. het gebruik van (kunst)bloemen en -planten! Het geeft zo’n gezellige sfeer aan het gehele plaatje. En in principe kun je er alle kanten mee op. Hangplanten, een paar kleine cactussen of een paar mooie kunstbloemen in een vaas.

TIP 5 | IK DAAG JE UIT
Alles leuk en aardig, maar het blijft toch maar gewoon een toiletruimte? Ja, dat heb je goed. Maar ik daag je uit om je toiletruimte net te gaan zien als je andere kamers in je huis. Dan weet ik zeker dat jij de ruimte al heel anders gaat inrichten. Laat je creativiteit los! Weet je nou echt niet meer wat je met je toiletruimte aan moet? Dan kun je ons altijd een berichtje doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s