How to | Wandrek inrichten

Wandrekken zijn prachtig, maar hoe richt je ‘m op de juiste manier in? Omdat een wandrek vaak veel open vakken heeft, kan het snel rommelig lijken als er teveel instaat. Ik ga je een aantal tips en voorbeelden meegeven hoe je het geheel in balans houdt, en wat de leukste items zijn voor in een wandrek! Op http://www.dkwwoonvision.nl kun je de leukste accessoires vinden voor op je wandrek.

Groepjes van 3

Dit is een tip die niet alleen geldt voor wandrekken, maar die je overal kan toepassen in je interieur. Probeer eens groepjes van drie te maken. Het voelt onnatuurlijk, maar het doet wonderen voor het geheel! Daarnaast is het ook goed om hoogteverschil te creëren tussen de items van deze groepjes. Doe dit door bijvoorbeeld drie dezelfde vaasjes in verschillende hoogte met elkaar te combineren.

Metaal, metaal en nog eens metaal!

Heb je een rek waarvan een gedeelte van metaal is, of misschien wel eentje die volledig van metaal is gemaakt? Breng dit terug in de woondecoraties die je erin zet! Hiermee behoud je eenheid en rust. Ga voor een volledig metalen look, of combineer het met aardewerk of planten.

Probeer te verrassen!

Standaard = saai! Wij houden ervan om zo af en toe iets verrassends te combineren met de rest van de items. Zo kan een tasje heel leuk zijn op een wandrek, of maak eens gebruik van deze toffe hangende kandelaren. Je zult zien hoe tof het is om iets anders te gebruiken!

Shop de kandelaar: https://bit.ly/2LdPxRC

Personal touch

Decoratie is super leuk, maar probeer ook iets van jezelf toe te voegen aan het wandrek. Boeken, foto’s of souvenirs, je mooiste items kun je in de spotlights zetten op een open wandrek. Geef ze wat extra aandacht door ze te combineren met andere woonaccessoires, en je maakt het wandrek ‘totally you’!

(Geen) groene vingers

We weten tegenwoordig allemaal wel wat groen kan doen met je interieur. Een aantal planten kunnen zorgen voor veel sfeer en gezelligheid in huis, en iedere ruimte kan je een pimp geven met behulp van een aantal planten. Hetzelfde geldt voor jouw wandrek! Pak er een hangende plant bij, of zet een leuk vetplantje in een potje. Heb je geen groene vingers? Wij ook niet! Daarom staat onze winkel vol met de mooiste kunstplanten, in alle soorten en maten. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Zo haal je dezelfde sfeer als echte planten in huis, maar zonder het werk!

Verlichting?!

Ja, je leest het goed.. Je kan ook je wandrek gezelliger maken met behulp van een lichtje! Een klein bureaulamje zou hiervoor een goede optie zijn, maar het kan soms lastig zijn om het snoer weg te werken. Een goed alternatief hiervoor, waarmee je wel hetzelfde sfeervolle effect krijgt, is om gebruik te maken van een batterijlampje. Deze zijn er in alle soorten en maten, en hebben geen snoer. Je kunt het lampje gemakkelijk aanzetten door de schakelaar op het product en hij blijft branden door batterijen, handig!

Creatief met servies

Haal oma’s servies maar van zolder! Heb je je wandrek in de keuken hangen? Dan kan dat de beste en meest stijlvolle manier zijn om je servies een plekje te geven. Zet je mooiste kopjes en schoteltjes op je wandrek, en je slaat twee vliegen in 1 klap. Servies kan mooi gecombineerd worden met andere woonaccessoires, en het staat ook nog eens super leuk.

Shop hier okergeel servies: https://bit.ly/2G7CMDU

Less is more

We weten het allemaal, maar we lijken het nog wel eens te vergeten. In het geval van een wandrek of openkast is het heel belangrijk om niet teveel te willen. Alles is zichtbaar, en daardoor kan het soms lastig zijn om de rust te behouden. Probeer het geheel in balans te houden door in groepjes te werken, en niet te bang te zijn voor lege plekken.

Check onze YouTube video om de tips nog even op een rijtje te zien, maar ook voor wat voorbeeldjes. Alle producten staan in de beschrijving, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de leukste items voor in je wandrek!

How To: Wandrek inrichten & stylen: https://youtu.be/5rhPnCqSX1c

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s