Top 5 | Lekkerste Yankee Candle geuren

Je kunt nooit genoeg geurkaarsen in huis hebben, toch? Als je een kaarsenliefhebber bent, heb je er vast van gehoord; Yankee Candle. Dit Amerikaanse merk geurkaarsen is al jaren razendpopulair, en als je ze eenmaal hebt geprobeerd begrijp je precies waarom! De geuren zijn heerlijk warm, en de jars gaan lang mee.

Yankee Candle heeft veel verschillende geuren, waardoor kiezen moeilijk kan zijn. Daarom heb ik een top vijf voor je gemaakt van onze favoriete Yankee geurkaarsen

#5: Fresh cut roses

Deze geur is perfect voor de echte bloemenliefhebber! Als je deze kaars brandt, is het net alsof je een verse bos rozen heb neergezet, heerlijk! Voor mij is dit dé voorjaarsgeur, je haalt namelijk een bloemige en frisse geur in huis door de geurnoten van bloemen en groen die in de kaars verwerkt zitten.

Shop hier de small jar: https://tinyurl.com/yxkxwhem

#4: Vanilla cupcake

Zelf vind ik dit dé perfecte zomergeur, en daarom verdient ‘ie ook zeker een plek in deze top 5. Deze Yankee geur is heerlijk als je houdt van een romige, zoete geur in de zomer. De geur doet zeker niet onder aan de naam; deze geurkaars ruikt precies naar versgebakken cupcakes met een vleugje citroen, heerlijk zoet.

Shop hier de small jar: https://tinyurl.com/y5zp33a9

#3: Clean cotton

Dit is een Yankee geur die iedereen lekker vindt. Je kamer zal heerlijk ruiken naar de frisse geur van katoen. Lekker neutraal en tijdloos, perfect voor ieder seizoen. De geur is heerlijk rustgevend, en je waant je helemaal in het gevoel van schone handdoeken die net uit de droger komen.

Shop hier de small jar: https://tinyurl.com/y4ofkj6h

#2: Pink sands

Deze geurkaars ruikt niet alleen heel lekker, hij ziet er ook nog eens super fleurig uit! Pink sands van Yankee Candle is een heerlijk lichtzoete kleur, die een exotisch zomergevoel met zich meebrengt. De geur bestaat uit een mix van lichte citrus, zoete bloemen en kruidige vanille, een echte aanrader dus!

Shop hier de small jar: https://tinyurl.com/y5wxo39x

#1: Warm desert wind

Deze geur is voor mij de echte winnaar! Warm desert wind is een heerlijke warme en kruidige geur, waarmee je direct een gezellige sfeer in huis haalt. Ik vind ook de warme bruine kleur van de kaars prachtig, en daardoor combineert ‘ie leuk met andere woonaccessoires. De geur bestaat onder andere uit patchouli en vanille, en door de combinatie van deze geuren ontstaat er een beetje een wierrook effect.

Shop hier de small jar: https://tinyurl.com/y6tq74bm

Wij zijn dol op de geurkaarsen van Yankee Candle, en voor elk seizoen is er een heerlijke geur te vinden. Wat is jouw favoriete geur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s